Particulieren
Of het nu gaat om het aansluiten van een lamp, aanleggen van een extra groep voor bijvoorbeeld de wasmachine of het volledig opnieuw aanbrengen van bedrading: Timmermans Elektrotechniek voorziet u van perfecte aanluitingen. Onze medewerkers vinden het vanzelfsprekend hoogstaande kwaliteit af te leveren, zodat klanten er van op aan kunnen nooit meer contact te moeten opnemen. Timmermans Elektrotechniek kan niet alleen bedradingen en aansluiting verzorgen, ook uw elektromaterialen (denk hierbij aan schakelmateriaal, kabel, enz.) kunnen rechtstreeks bij Timmermans Elektrotechniek besteld worden.

Neem contact met ons op om uw wensen en vragen te bespreken.

Bedrijven
Bedrijven kunnen bij Timmermans Elektrotechniek terecht voor de meest uiteenlopende installaties. Denk hierbij aan data, inbraakbeveiliging, camera en toegangscontrole, besturingstechniek, enz.
Van een wandcontactdoos tot een complete installatie, Timmermans Elektrotechniek heeft een ruime ervaring als het gaat om machineinstallaties en machinereparaties. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en begeleiden bij een installatie. Daarbij staat de eindgebruiker centraal en wordt samen met u bekeken naar de beste oplossing voor iedereen.