Particulieren
Is de meterkast een warboel? Weet u niet meer welke schakelaar waar in het huis uit komt? Neem contact op met Timmermans Elektrotechniek. We helpen u graag mee te denken en komen met oplossingen waar u iets aan heeft.

Timmermans Elektrotechniek adviseert u ook graag over de aanluitingen van bijvoorbeeld uw vaatwasser, droger en wasmachine. Of voor onderhoud en uitbreiding aan uw alarminstallatie, onderhoud van de elektriciteit in uw schuur, alle aspecten zijn mogelijk.Bedrijven
Net als uw bedrijfsauto heeft een elektrische installatie ook onderhoud nodig.
Noodverlichting bijvoorbeeld moet het altijd doen, controleert u dat ook? Of komt u er achter wanneer een calamiteit zich voor doet?


Ook schakel- en verdeelinrichtingen zijn aan slijtage onderhevig. Controle is belangrijk, door de wisselende belasting van de apparatuur kan bij slecht onderhoud brand ontstaan. Om dit te voorkomen kan Timmermans Elektrotechniek op deze elementen een thermografisch onderzoek uitvoeren. Hiervoor wordt een infraroodcamera gebruikt.


Om een periodiek onderhoud te structureren bieden wij de mogelijkheid een contract voor een periode af te sluiten, zodat u Timmermans Elektrotechniek u ontlast en er automatisch goed en periodiek onderhoud wordt uitgevoerd.


Uiteraard kunt u alle fasen van het onderhoud tot op de voet volgen. Van Timmermans Elektrotechniek ontvangt u altijd een uitvoerige rapportage met actiepunten.